Snart lov? ;)

Var ledig igår, så tog mig en promenad till jenny på förmiddagen. Umgicks med henne hela dagen, var ut till heden och buddbyn en sväng också. Dragit på mig världens förkyldning igår, så idag skulle jag egentligen till skolan men har åkt på feber också så stannade hemma och vilar ut så jag orkar jobba de 5 sista dagarna på praktiken. Jobbar kväll ons-tors och dag fredag. Ledig lör-sön, jobbar mån-tis och sen är praktiken slut och vi går alltså på lov igen! Jäklar vad tiden går fort. Ska i alla fall bli skönt att sluta praktiken även om jag trivs men det känns som att man blir så utstängd från omvärlden på vardagarna, man träffar inte de andra lika ofta eftersom man jobbar olika tider osv. Dessutom har jag ju sökt dit i sommar. Iofs jobbar jag ju under lovet också, men då går jag introduktion och tjänar pengar och då känns det som en helt annan sak. Fyller även år på påsklovet, 11/4 då blir det partaj vill jag lova :) Dessutom måste jag påpeka att jag inte mått såhär bra på länge, är high on life ;) så härligt att bara ha sig själv och vännerna att fokusera på, göra vad man vill och leva livet helt enkelt. Nu skriver jag ju dock inte ut allt som händer i bloggen och har dessutom bara blivit en snabb uppdatering om sista tiden då jag inte haft tid eller lust att skriva alls.

18-21 mars

Var och skrev prov på skolan, jobb efter det och på eftermiddagen storstädade jag rummet. Mikaela kom förbi efter jobbet och umgicks en stund. Var ledig fredagen eftersom jag skulle jobba helgen, for förbi småsyskonen och pappa på dagen med jenny och på kvällen så drack dom och jag var bara sällskap. Jobbade dag på lördag och på kvällen for jag ut på party med jenny, elin osvosv. For vidare till marie och sen vidare hem, upp för jobb 12-21 söndagen. Gick jätte bra och var ovanligt pigg, köpte lite karra och låg bänkad framför tvn resten av kvällen.

17 mars

Jobbade dag, på eftermiddagen pluggade jag matte och på kvällen blev det att umgås med jenny och gänget som vanligt.

16 mars

Var ledig hela måndagen så har inte alls några minnen från vad jag gjorde. umgicks säkert med jenny, filip och jim.

På tisdagen jobbade jag dag och när jag kom hem blev det storkalas för mamma och lillasyster cecilia fyllde år! 45 och 15, nog börjar de bli gamla ;) På kvällen for jag iväg och hade filmkväll med nötterna igen :)

14 mars

Jenny väckte mig 9 efter att ha kommit i säng vid 6 så kan ju bara säga att jag var inte nykter efter en två dagars plus så lite sömn när hon kom och hämtade mig för att fara ut på skotertur. Nåja, vi var ute med skotern i 7 tim. Svin fint väder och trevligt sällskap. Hade ett antal blåmärken, bulor och förfrysningar efter helgens händelser men det var de värt!


13 mars

Jennifer kom till mig redan vid 10 på morgonen. Var gode sliten efter 3 tim sömn! For iväg till henne, började fixa oss och tog en liten powernap och sen var vi igång på nytt. Förfestade med jenny, jennifer och mikaela. Var en härlig kväll det med förrutom vissa små händelser vi hade kunnat vara utan.

12 mars

Jobbade dag, direkt när jag kom hem blev det dusch och fix och sen blev det utgång med brudarna på kvällen. Galen kväll alltså! Vi gav nog inte upp förrän vid 6 på morgonen :D

10 mars

Var ledig hela dagen så passade på att fara till luleå med familjen, mådde dåligt så hade inte alls någon stor lust att köpa något med hittade i alla fall 2 snygga gladiatorskor till sommaren :)


Ett par med nitar och ett par färgglada

9 mars

Jobbade igen och på kvällen umgicks jag med jenny, filip och jim.

8 mars

Första dagen på praktiken som kommer vara i 4 veckor.
Jobbade kväll och efter jobbet pluggade jag lite matte och tog det allmänt lugnt

7 mars

For på badhuset med syster cecilia, var ut och åt middag med henne och på kvällen hyrde vi några filmer för att ladda upp och vara utvilade efter lovet :)

6 mars

Var ute med skotern hela dagen med malin och på kvällen blev det att jag for ut! :)

5 mars

Blev väckt 6 av småsyskonen, efter att ha lämnat dem på dagis for jag och tog en lunch på stan. Följde med mamma till monika och när jag kom hem tog jag en powernap och på kvällen kom kickan. Hyrde 3 filmer som jag såg med kickan, cecilia och matilda :)

4 mars

For och åt lunch på nya stället far east här i stan med mamma och cissi, hann även förbi stan en sväng. Var och hämtade ungarna på dagis efter det. Umgicks med dem hela dagen!

3 mars

Nu blir det snabba inlägg sen långt tillbaka, ska försöka komma ihåg vad som hänt. Har som inte haft någon lust att skriva här, så tog ett litet uppehåll.

Var med elin och jenny i luleå hela dagen, vi käkade ute och hittade lite kläder.
På kvällen var jag ute på promenad och hyrde med mig några filmer på vägen hem

badhuset

Satan vad dagarna går fort :S
Var in till stan en sväng i lördags men hittade ingenting av det jag tänkt mig, köpte bara med mig lite saker till de små. När vi kom hem så försökte jag få med mig dem här hemma till luleå med buicken för det var ju luleåcruising men lyckades inte så jag och malin tog skotern och for ut istället. På kvällen for jag ut och festade med jennifer och mikaela.

Vaknade och var superpigg igår så for ut på stan en sväng och sen vidare till kusin Linda där vi pratade om allt möjligt, timmarna bara sprang iväg men det finns så mycket att prata om då man inte ses allt för ofta. På kvällen for jag ut och såg film med jenny, filip och jim igen.

Idag tog jag en sovmorgon för att vara jag och har bara legat och dragit mig hela dagen fram till nu, precis packat ihop badväskan och kläder för att fara och sova hos min far. Tänkte promenera förbi solariumet innan jag går vidare till honom. Ikväll blir det nog bara en lugn myskväll med dem och imorgon far vi på badhuset som är evigheter sen jag var på :)


RSS 2.0